Eiendom og samferdsel

Rengjøring

PURETiCoating
  • Overflatebehandling
  • Vindusvask
  • Rørspyling
  • PURETiCoating
 
Axnor bruker PURETi som er en vannbasert overflatebehandling som danner en selvrensende og gjennomsiktig hinne på underlaget, som virker år etter år.
 
*Titandioksid, virkestoffet i PURETi, bruker solenergi til å forvandle nærliggende fuktighet til de oksiderende molekylene, OH og O2.
 
*Disse har sterke rensende egenskaper og bryter ned skitt og smuss til sine minste partikler, og er nesten helt usynlig for det nakne øye.
 
*Denne prosessen skjer flere millioner ganger hvert eneste sekund, og fjerner aktivt bakteriefloraer, illeluktende organiske stoffer og renser luften for NOx.
 
*Når regnet kommer treffer det en superhydrofil overflate som gjør at vannet spres utover overflaten, drar med seg gjennværende smuss og renner av uten å lage rennemerker.
Fasadevask

Zeroclene er et trygt og effektivt vaskemiddel helt uten løsemidler, som gir en dypere og bedre rens enn tradisjonelle vaskemidler. Løsmidler er svært vanskelig å fjerne fullstendig etter vask, og legger igjen en fetthinne som tiltrekker seg smuss og skitt fra omgivelsene. Axnor bruker ZeroClene når vi utfører fasadevask.

*Zeroclene fjerner effektivt sopp, mugg, grønske, olje, fett og andre organiske avfallsstoffer, kun ved bruk av organiske stoffer du finner i naturen.

*Zeroclene inneholder hverken blekemidler eller oksiderende virkestoffer som kan være skadelig for hud, øyne og innpust.

*Inneholder ingen løsemidler og bryter ned tidligere brukte vaskemidler, smuss og annen skitt for en helt ren overflate som varer lenger.

*Zeroclene er luktfritt og helt uten farge.

Tilstandsvurdering av bygg

Axnor utfører tilstandsvurderinger ved bruk av taubaserte metoder. Vi kan også bistå tidlig i byggetrinn på nye bygg der vi er med på prosessen for videre vedlikehold av byggene. Axnor har også utviklet et vedlikeholdsprogram sammen der vi sørger for at deres vedlikehold blir utført i tide. 

Adkomst og fallsikringssystemer

Axnor prosjekterer og installerer systemer for vedlikehold og adkomst. Vi har samarbeid med leverandører og produsenter av slikt utstyr og kan skreddersy deres løsninger slik at fremtidig vedlikehold blir enkelt!

Snø og Isfjerning

Vi sikrer deres bygg mot is og snøras. Trenger dere rask fjerning har vi operatører som på kort varsel kan være behjelpelig. Vi kan også tilrettelegge for at is og snø ikke legger seg på deres tak.

Monteringsjobber

Trenger dere montering av utstyr i høyden og ikke ønsker eller kan bruke lifter og stillas? Vi kommer til over alt ved bruk av taubaserte metoder. I noen tilfeller kan våre monteringsystemer brukes istedenfor kranebiler

Vindusvask

Vi utfører vindusrengjøring på en effektiv måte ved bruk av taubaserte metoder. Vi har banebrytende nanoteknolgi som også gjør at du ikke behøver å vaske rutene dine så ofte som vanlig.

Rør og takrennespyling

Tette takrenner eller rør? «Axnor flusher system» ordner dette. Våre servicebiler er utstyrt med rørspylerverktøy som løser enkle oppdrag.